Vorige keynotesprekers

Onze voorbije webinars hebben we al sterke keynote sprekers gehad.
Hieronder vind je er een overzichtje van:

Hoe zorg ik voor
een pitch die blijft hangen?

Cédric proost

Jonas De Zweemer

Jonas coacht mensen rond identiteit en hoe ze overkomen. Binnen zijn coachingsopdrachten ontmoet hij dagelijks nieuwe mensen. Vaak is het een uitdaging om jezelf op een concrete maar toch spannende manier voor te stellen. Waarom zoiets belangrijk is? Je wil een goede eerste indruk maken, klanten overtuigen, jezelf voorstellen op een sollicitatie,… Er zijn heel wat momenten waarop je je verhaal kan doen. Netwerk is zeer belangrijk en nieuwe mensen ontmoeten is daaraan onlosmakelijk verbonden! Als nieuwsgierig sociaal beestje gaat Jonas op zoek naar het verhaal achter mensen en de patronen die ze ontwikkeld hebben. Gebeten door storytelling en creativiteit helpt hij hen de mogelijkheden van hun eigen verhaal te ontdekken en het over te brengen naar anderen. Hoe pitch jij jezelf of je idee? “Make your story stick”.

Hoe start ik
met beleggen?

Cédric proost

Cédric proost

Cédric kwam als student toegepaste economische
wetenschappen aan de UA vroeg in contact met
beleggen & finance. Om deze kennis te vergroten en zelf zijn eerste stappen op de beurs te kunnen zetten, sloot hij zich aan als lid bij de financiële studentenvereniging Capitant. Zij organiseren op regelmatige basis workshops en lezingen over beleggen en financiën. 
Cédric praat dan ook graag vol passie over deze thema’s.

Hoe creëer ik waarde voor
mezelf als student op LInkedin?

Kyle Vanlerberghe

KYLE VANLERBERGHE

Kyle was als student marketing onmiddellijk gebeten door de mogelijkheden van LinkedIn. Tijdens zijn studies begon hij reeds een groot netwerk op te bouwen dat hem zelfs in Zweden & Noorwegen bracht. Kyle helpt graag studenten & werkzoekenden en heeft daarnaast een enorme passie voor duurzaam ondernemen. Hij probeert dan ook zoveel mogelijk mensen te overtuigen dat duurzaamheid de enige weg vooruit is en dit zowel op vlak van ecologie, als economie en de relatie tussen mensen. Kyle heeft een eigen manier van doen, met telkens veel motivatie en passie. LinkedIn is zijn geliefkoosd platform waar hij dagelijks zijn netwerk uitbreidt, mensen met elkaar verbindt en zoveel meer.

Van goed
naar uitmuntend

Jerko Bozikovic

Jerko Bozikovic

Jerko Bozikovic heeft reeds meer dan 25 jaar ervaring als trainer, coach en keynote spreker, waarvan de voorbije 20 jaar in de bedrijfswereld. Hij traint in 4 talen op 5 continenten en heeft veel ervaring op het gebied van communicatie, leiderschap, persoonlijke effectiviteit, EQ, time en stress management en motivatie. Naast het werken met teams, management en individuen, heeft Jerko ook veel ervaring opgedaan als coach en presentator in de media.

Verandering
is ontwikkeling

Rachid ET-TAIBI

Rachid ET-TAIBI

Rachid Et-Taïbi groeide uit van onzichtbare student tot succesvolle keynotespreker en motivatiecoach. Vanuit zijn migratieachtergrond deelt hij zijn levenslessen en ervaringen in krachtige keynotes die een impact creëren op de werkvloer en in je persoonlijke leven. Geboren in Marokko kwam hij met zijn familie op zesjarige leeftijd aan in België. Een beter leven was hun missie, maar al snel ondervond hij dat dit beter leven niet zomaar kwam. Hij besloot dat als hij succesvol wilde zijn, hij zijn leven volledig moest omgooien. “Het was onmogelijk om mijn dromen waar te maken als ik mijn houding niet veranderde.” Gaandeweg slaagde Rachid erin om vijf principes te vinden die nodig zijn om je doelen te bereiken en succesvol te zijn.

VOLG ONS OP

© 2021 - Website made by ERTVELDT

Pin It on Pinterest