OVER ONS

Wij zijn niet zomaar een matchmaker van HR, commerciële en marketing profielen…
We gaan voor een totaal ervaring. Een beleving!

Licence2Skill is gegroeid vanuit de eigen ervaringen van oprichters Tom Baeten en Filip Plompen. Elk vanuit hun eigen achtergrond kwamen ze in aanraking met jongeren en seniors en de problemen die zij ondervonden op de arbeidsmarkt. 

‘Je hebt een gebrek aan ervaring’ moet zowat de meest gehoorde feedback zijn die jongeren vandaag ontvangen – àls ze al een antwoord krijgen.
Voor ervaren rotten gelden vaak andere soorten van afwijzing: ‘Je bent te duur, niet meer mee met de moderne technologie, etc.’

Het is onze bestaansreden om die clichés de wereld uit te werken. Licence2Skill zet zich specifiek in voor deze twee kritische doelgroepen.
Wij geloven in hen en dit zijn geen loze woorden. Door middel van onze community op Facebook, zijn wij veel meer dan een matchmaker. We bieden een platform aan waarin jong van minder jong kan leren en omgekeerd. Door deze kruisbestuiving doen we niet alleen aan kennisdeling, maar inspireren we elkaar. 

Hier stopt het niet. We doen aan coaching en begeleiding. Niet alleen in de zoektocht nààr een job, maar ook ón the job.

Licence2Skill staat voor kwaliteit en het creëren van een win-win voor zowel bedrijven als onze kandidaten. Dit doen we op een eerlijke en menselijke manier. Voor ons zijn kandidaten geen nummer, maar een persoon en bedrijven een klant, die ons betaalt en waar we de beste service aan willen bieden.

In een wereld waarin alles snel moet gebeuren en waarbij we leven in een wegwerpmaatschappij, willen wij dan ook van duurzame samenwerkingen de norm maken. 

Welkom bij Licence2Skill! 

OVER ONS

L2S gelooft in de skills van jongeren.
Jongeren hebben immers de flexibiliteit en energie om het verschil te maken.
Door samen aan die skills te werken, creëren wij de ruimte om de sprong naar
de arbeidsmarkt succesvol te maken.

L2S gelooft in de groei van bedrijven.
Jongeren en hun competenties kunnen deze groei bewerkstelligen.
Investeer samen in skills met L2S. Zo kunnen we van duurzame samenwerkingen de norm maken.

L2S wil bedrijven en jongeren verbinden. Bedrijven verbinden met hun eigen waarden en identiteit. Jongeren verbinden met elkaar en hun competenties.
Zo maken wij de match onderling.

HART VAN ONS TEAM

Filip Plompen

Filip Plompen

Oprichter

Tom Baeten

Tom Baeten

Oprichter

Jany Ertveldt

Jany Ertveldt

Grafisch Ontwerper & Web Developer

Jonas De Zweemer

Jonas De Zweemer

Coach & Happiness Manager

Bianca Ginis

Bianca Ginis

Social Media & Happiness Manager

VOLG ONS OP

© 2021 - Website made by ERTVELDT

Pin It on Pinterest