Spanning, excitement, kriebels in de buik, zenuwen,… herken jij dit gevoel? Het gevoel dat je iets nieuw gaat uitproberen? Het gevoel als je voor de eerste keer je nieuwe klasgenoten/collega’s ziet, die ene keer dat je een wedstrijd mee deed in je sportclub of misschien wel een eerste date.

Dit is momenteel het gevoel bij het Licence2Skill team. Een nieuw avontuur waar we allemaal enorm veel zin in hebben. Een nieuwe pagina van een boek dat nog geschreven moet worden. Een nieuwe uitdaging die ons gaat doen groeien in wie we zijn en ons gaat helpen om een betere versie van onszelf te worden. En met ons bedoel ik natuurlijk niet alleen de mensen achter de schermen, maar ook de mensen voor de schermen, onze community.

Een community waar iedereen zichzelf kan zijn en op eigen tempo kan meelopen. Een community waar iedereen een ‘nieuwe ik’ kan creëren.Aan een nieuw begin wordt vaak met angst begonnen. Schrik voor de onwetendheid. De mens is een gewoontedier dus alles wat nieuw is, schrikt af.

Bij Licence2Skill willen we die schrik doen afnemen. Wij willen jouw skills die je al hebt gaan verdiepen en jou ook nieuwe skills aanleren. We willen dat je elke nieuwe kans in je leven met 2 handen grijpt. Dit gaat van kleine tot grote dingen, van het kiezen van een nieuwe hobby tot een totaal nieuwe carrière. Wij willen dat je de kans grijpt om nieuwe ervaringen op te doen, om nieuwe mensen te leren kennen, je netwerk uit te breiden. Want zoals ‘Barney Stinson’ altijd zegt: “New is always better!” (How I met your mother; vanaf seizoen 6 aflevering 5).

Door Yara Huion

Pin It on Pinterest