Wij gaan voor de lange termijn

Licence2skill matcht jouw bedrijf met kwaliteit.

Wij staan voor duurzame samenwerkingen en het creëren van een win-win voor de lange termijn. 
Zo vertrekken we bv niet vanuit het CV van de kandidaat, maar kijken we onbevooroordeeld naar talenten, vaardigheden, persoonlijkheid en energieveld. Dit koppelen we aan jouw bedrijfscultuur en managementstijl.
 
We worden hierbij ondersteund door artificiële intelligentie, ontwikkeld door Vlamingen. 

We gaan graag in gesprek om onze unieke werkwijze uit te leggen en de voordelen voor u en uw bedrijf in kaart te brengen. 

Laten we samen
de juiste skills vinden.

Brand mapping
Licence2Skill let op jouw bedrijfscultuur en neemt jouw organisatiestructuur onder de loep. Zo vertalen we jouw verwachtingen naar de juiste profielen die passen binnen jouw bedrijfsbiotoop.

Matching
Ons talent wordt constant aangescherpt. Via de Licence2Skill Academy werken wij samen met onze doelgroepen aan hun competenties. Ook hun waarden en persoonlijkheid worden gemapt, zodat iedereen op één lijn zit. Leer jezelf kennen, en het profiel dat bij je past. Licence2Skill organiseert zo netwerkevents om te verzekeren dat de chemie klopt.

Coaching
Als we een match hebben gevonden, blijft Licence2Skill jouw partner. We fungeren hierbij als klankbord en verzorgen coaching on the job.

VOLG ONS OP

© 2021 - Website made by ERTVELDT

Pin It on Pinterest